Az előző cikkünkben nagy vonalakban felvázoltuk a sikerdíjas keresőoptimalizálás előnyeit és hátrányait, azonban sokkal inkább az árképzésre hegyeztük ki a diskurzust.

Ebben a cikkben rendhagyó módon azt fogjuk szemléltetni, hogy milyen előnyei vannak a sikerdíjas SEO-nak.

Ha elég ideje követsz minket, akkor azt már minden bizonnyal tudod, hogy a keresőoptimalizálás rengeteg időigényes feladattal jár. Csupán az előző cikkben felvázoltak alapján is láthatod, miért is van szükséged egy keresőmarketing ügynökségre, vagy SEO cégre, akik segítik vállalkozásod online életben tartását. A SEO cégek ennek a meglehetősen magas beinvesztált időnek a költségeit beépítik a szolgáltatás árába, amit neked kell megfizetni

Egy jó szakember ugyanezeket az elemzéseket elvégzi legalább az első 10 versenytárs honlapjával is. Amiből kiderül, hogy a legjobbaktól mit lehet tanulni. Kiderül, milyen módszereket kell a weboldaladba is átemelni.

Csak a tartalomépítéssel és a versenytársak tartalmának elemzésével heteket lehet tölteni.

Nyilvánvalóan ezek az időigényes folyamatok nagyon sok költséggel járnak. Amit természetesen beépítenek a keresőoptimalizálás árába. Eltekintve ettől a sikerdíjas opció esetében tudni való, hogy ezt a keresőoptimalizáló szakemberek a legnagyobb körültekintéssel és a legnagyobb precizitással végzik.

A tartalomépítés mellett szükség van erős linkekre. A linkhálózat feltérképezése nélkül esély sincs arra, hogy minőségi linkeket szerezz. Hiszen meg kell vizsgálni, hogy milyen linkszövegekkel és milyen forrásról szereznek linkeket a konkurensek. A versenytárs linkhálózatának feltérképezésére vannak külföldi szoftverek. Az egyik ismert linkprofil elemző szoftver használatáért havonta 179 – 999 dollár (55.000 – 311.000 Ft) között kell fizetni. Ennek a költségét természetesen beépítik a keresőoptimalizálás díjába.

Ezzel szemben a mi cégünk rendelkezik saját linkfeltérképező rendszerrel. A szerverek éjjel-nappal gyűjtik a linkeket kifejezetten a magyar webre specializálódva. Ebben a hatalmas adatbázisban több milliárd linkkapcsolat van és nincs szükség méregdrága szoftverekre. Egyetlen kattintással elvégezzük azokat a feladatokat, amelyekkel a SEO cégek akár heteket is eltöltenek. Nincs szükség semmilyen másik szoftverre, mivel a keresőoptimalizálás és linképítés minden területét lefedi. Az így megtakarított pénz a zsebedben marad.

Az egyszeri sikerdíjas keresőoptimalizálás 4 fő összetevőjének – mely akár a legfőbb előnyeinek is tekinthető lenne – használatával kimagasló minőségi javulást eredményez weboldaladon, amivel akár a Google első helyére is kerülhetsz. Mondanom sem kell, hogy mindenki szereti az okos megoldásokat. Főleg akkor, ha nagyon jó áron lehet hozzájutni. Ezért kínáljuk fel az egyszeri sikerdíjas keresőoptimalizálást, melynek 4 legnagyobb előnye és egyben tartalma a következő:

 

#1.) Minőségi tartalmi fejlesztés: Megkeressük a tevékenységedhez tartozó legfontosabb kulcsszavakat. Az első 10 weboldal szövegének alapos elemzésével megtaláljuk azokat a szemantikus kifejezéseket, amelyek a téma szempontjából a legfontosabbak. A kulcsszavak és kifejezések ismeretében elemzi a weboldaladat. A tartalmi hibák kijavítása után weboldalad értékessé válik. A tartalom megfelelő formázása után a keresőmotor megérti, hogy a témában a weboldalad adja a látogatóknak az interneten elérhető legjobb minőségű tartalmat.

#2.) PR cikkes linképítés: Közösségi Linképítés tagok honlapján havonta 10 darab PR cikk kerül publikálásra. Ez a PR cikk tökéletes minőségű. Megfelelő arányban tartalmazza a fontos kulcsszavakat a cikk HTML forráskódjában. A cikkben szereplő linken keresztül ezen kulcsszavak értéke hozzáadódik az weboldaladhoz. A weboldal értéke megnő, ezért jobb rangsorolást kap. A PR cikkek publikálása a forradalmi technológiával történik. Ezért minden egyes PR cikk teljesen egyedi szövegű.

#3.) Mély linképítés: A mélylink azt jelenti, hogy a weboldalad kezdőlapján kívül sok-sok egyedi webcímre hivatkoznak linkek. A PR cikkek a weboldaladnak több fontos cikkére is gyűjtenek linkeket. Sokan még mindig csak arra az oldalra gyűjtenek linket, amit a keresőben viszont akarnak látni az élmezőnyben. Csakhogy ez súlyos büntetéssel járhat. Gyakran elfelejtett SEO tényező, pedig a keresőoptimalizálást komolyan befolyásolja. Folyamatos mélylink építés segítségével a weboldalon szereplő oldalak értéke megnő, vagyis ennek hatására a fő domain nagyon megerősödik.

#4.) Konkurensek elemzése: Az adott kulcsszóra megjelenő első 10 találat tartalmát összehasonlítja a weboldaladdal. A tartalom fejlesztésével és a hibák javításával minden konkurensénél jobb weboldalad lehet. A konkurensek linkprofil elemzése után fény derül minden rejtett linképítési titokra. Ennek az ismeretében sokkal ütősebb linkhálózatot lehet készíteni. Erősebb, jobb minőségű és nagyobb mennyiségű linkek miatt megelőzheted a konkurenseket.

Ahogyan azt már az előző cikkünkben is írtuk itt csak az eredmény számít: helyezés elérés alapján fizetsz, csak egyszer. Nincs halmozott fizetés, nincs befektetés, nincs kockázat. Ezeket a feltételeket egy szerződésben előre rögzíted a cégünkkel.

A havidíjas keresőoptimalizálással ellentétben a sikerdíjas SEO egyszeri helyezés elérésre szól. Előnye, hogy mindaddig nem fizetsz, amíg a kulcsszó el nem érte a szerződésben rögzített helyezést. Jól hangzik ugye?

Lehet garanciát vállalni havidíjas keresőoptimalizálásban?

Összességében sokkal egyértelműbb a sikerre való tendálás, hiszen a keresőoptimalizáló cég konkrétan azzal termeli ki a munkadíját, hogy egy-egy projektet sikerre visz. A cégek általában ezt a konstrukciót választják, és ezt nekik jobban tudjuk ajánlani. Főleg Startup cégek kérnek fel minket keresőoptimalizálásra, akik meg szeretnének erősödni, de egyéni vállalkozások esetében is volt már rá precedens. Internetes kiskereskedelmi vállalkozások webshopjaitól egészen az angol nyelvtanító weboldalakig nagyon sokan képesek profitálni ezekből a lehetőségekből.

Ha meggyőztünk a sikerdíjas konstrukciónkban rejlő potenciálról, úgy válassz minket bizalommal, és segítünk elérni a vágyott helyezésed!

A SEO legyen veled!