Ha erre a cikkre kattintottál valószínűleg szükségtelen arról zengnem ódákat, hogy mi is az a keresőoptimalizálás. Sokkal inkább arra a kérdésre kellene megfelelnünk, hogy milyen formában tud ez a legjobban működni, ha nincs se időd, sem pedig energiád arra, hogy elkezdd tanulni a fortélyait.

Mint az ismeretes két féle SEO (keresőoptimalizálás) létezik. Az egyik a havidíjas konstrukció, míg a másik a sikerdíjas. Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai, gyorsan nézzük is meg, hogy mik ezek.

Havidíjas keresőoptimalizálás

Előnyök: Nyomonkövethető, és a részesévé válsz a teljes SEO folyamatnak. Olyan ez, mint az edző és a sportoló viszonya egy nagy verseny előtt. A másik nagy előnye, hogy a legtöbb ilyen konstrukció hat hónapig jár, így van időd megtanulni, hogyan tartsd életben az oldaladat. SEO cége válogatja, hogy milyen részletességgel építi fel a technikai, tartalmi SEO-t és persze hogyan épít linkeket. Előny továbbá, hogy van beleszólásod abba, hogy mi történjen a webhelyeden.

Hátrányok: A havidíjas keresőoptimalizálás kockázatos, hiszen a havidíj megfizetésével a SEO cég nincs kötelezve arra, hogy eredményt produkáljon. Lehet, hogy az általad megadott 5 félrekalibrált kulcsszóra alakíttatja ki az oldalt. Szerencsére ilyen amatőrök mi nem vagyunk. Tipikus allűr szokott még lenni, hogy egy munkára hosszú ideig ráülnek, ez neked azért nem túl előnyös, mert a tervezett összeget így-is úgy-is ki kell fizetned, hiszen a szolgáltató „foglalkozik vele”. Csúnyán szólva kihasználja a szakmai hiszékenységedet és a havonta befizetésre kerülő összeg fejében nem mindig váltja be az ígéreteit.

Lehet garanciát vállalni havidíjas keresőoptimalizálásban?

Mindannyian tudjuk, hogy nem. Főleg úgy nem, hogy a megrendelő jelenléte (esetleges szakmai tudatlansága) hátrányosan tesz hozzá a közös együttműködéshez. SEO-s szakember és kliens közt is van kémia. Sokan nem szeretik elfogadni a szakember véleményét, és a saját fejük után mennek. Na ekkor biztos, hogy nem olyan ütemben fog haladni az oldal.

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Előnyök: Nem kell azonnal fizetned, és az oldaladon szakemberek dolgoznak, akik saját zsebükre dolgozván minél nagyobb eredményt akarnak produkálni. Ez számodra kedvező, hiszen a profit még mindig a tiéd, viszont, ha valaki nagy jutalékot akar, akkor egyenes arányosan nagy profitot kell generálni. Ezekkel a konstrukciókkal tízszer olyan jó eredményeket tudsz produkálni.

Hátrányok: Míg a havidíjas keresőoptimalizálás tekintetében volt némi belelátásod a munkába, itt szinte semmi nincs. A szakemberek mindig olyan munkát végeznek, mely számukra a legeredményesebb, így ez némiképpen tompítva van.

Fontos a SEO, de nincs rá időd?
Az SEO alapbeállításokig már eljutottál, de a továbblépéshez még tanulnod kéne?
Folyamatos felügyeletet szeretnél, hogy elkerüld a Google büntetéseket?

Fogadj fel minket prémium havidíjas keresőoptimalizálásra!

Tök jó, de mit is jelent ez?

A prémium havidíjas csomag lefelezi a közös munkára szánt időt, és helyette gyors eredményt produkál. Itt kisebb a beleszólásod, tehát mondhatni olyan ez, mintha ötvöznénk a havidíjas szolgáltatás és a sikerdíjas szolgáltatás előnyeit. Mindezt egy havidíjért kapod meg három hónapon keresztül. Ezek a szolgáltatások még nem elterjedtek, sokan három hónap alatt csupán az alapszolgáltatást ajánlják fel neked egy viszonylag megfizethető áron. Mi ezzel szemben a te sikeredre utazunk.

Kinek ajánlott ez a megoldás?

Olyan cégtulajdonosoknak, vagy szabadúszóknak, akik termékeiket, vagy szolgáltatásaikat online hirdetik, és van némi fogalmuk a keresőoptimalizálásról. Szeretnék maguk is elsajátítani, legalább olyan szinten, hogy a saját weboldalukat fenn tudják tartani. Mondjuk úgy, hogy ez a program egy nagy kezdő rúgás a SEO versenypályán. 

A prémium havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás keretében folyamatosan foglalkozunk a honlapoddal. Figyeljük a korábbi beavatkozás eredményeit, és szükség esetén beavatkozunk, ill. újratervezünk.

Ez a szolgáltatás akkor tud a leghatékonyabban működni, ha hozzáférést kapok a honlap adminisztrációs felületéhez, hogy a beállításokat, tartalmi módosításokat én magam megtehessem. Ennek hiányában pontos instrukciókat küldök e-mailben a feladatokról, hogy akár Te magad, akár a fejlesztőd elvégezd azokat.

Mire számíthatsz, ha a prémium havidíjas keresőoptimalizálást választod?

 • Felszabadul az időd, amit eddig a keresőoptimalizálásra fordítottál
 • Kiteljesedhetsz a munkádban
 • Az eladásaid az egekbe szöknek
 • Edukálódsz a keresőoptimalizálásról és a prémium időszak lejártával te is fenn tudod tartani
 • Leszámolsz a versenytársakkal
 • A honlapod egyre több kulcsszóra kerül a Google találati lista első oldalára.
 • Növekszik a látogatószám a weboldaladon.

 

A prémium havidíjas keresőoptimalizálás csomag tartalma

 • Technikai beállítások 
 • kulcsszó kutatás 
 • Havi 4 aloldal fejlesztése 
 • Blog fejlesztés
 • Belső linkek kialakítása a meghatározott SEO stratégia alapján
 • Search Console adatok folyamatos figyelemmel kísérése
  • Google hibaüzenetek
  • figyelmeztetések
  • honlapra mutató linkek
  • keresési forgalom
 • Havi 1 jelentés az előrehaladásról
 • Havi 1 óra Skype konzultáció a felmerült keresőoptimalizálási kérdésekről

 

Az árképzés függ:

-a konzultációk mennyiségétől

-a jártasság szintjétől

-a projekt megvalósíthatóságától

-a befektetendő idő megtérülésétől

Ha egy oldal nem igényel sok extra munkát, és konzultációt sem, valamint a szakembereink keze nincs benne teljesen megkötve, akkor az ár olcsóbb, amennyiben bonyolult, hosszan megtérülő és sok konzultációt igénylő projekt, mely kellően sokrétű, akkor az picit zsebbe nyúlósabb. 

Előzetes konzultációval együtt egy három hónapos Prémium havidíjas SEO csomag 79 900 HUF

Fordulj hozzánk bizalommal!

Segítségre van szükséged marketing szövegírásban? Semmi gond! Mi ebben is segítségedre lehetünk!